Foto van een miniatuur Deutz-Fahr DX 4.70. Tijdens stage en werken als zaterdaghulp bij een veehouder maakte ik kennis met de Deutz DX 4.70. Het was de eerste trekker waar ik veel uren op gemaakt tijd

Deutz-Fahr DX 4.70

+9
Fast Eddy
Foto van een miniatuur Deutz-Fahr DX 4.70. Tijdens stage en werken als zaterdaghulp bij een veehouder maakte ik kennis met de Deutz DX 4.70. Het was de eerste trekker waar ik veel uren op gemaakt tijdens het mestrijden. En het was ook de eerste waar ik mee op de weg 40 kmh mee heb gereden. Toen ik dit model van Bruder zag heb ik hem ook meteen gekocht. Mijn zoon zit er op te azen om er mee te spelen. Ik laat hem liever onbespeeld. Dus ik schuif hem af en toe wat oude Siku modellen toe.
+3
kramer
Quote Reactie van @Fast Eddy:
Dus ik schuif hem af en toe wat oude Siku modellen toe.
Hoe lang denk je dat vol te houden? 😄
+1
Fast Eddy
@kramer

Heel lang want ik heb er genoeg.

Reacties

+5
Svendt28
Vond het vroeger speelgoed voor de zandbak. Lagen in de jaren 80 op mekaar gestapeld in de winkelrekken. De verpakking was gewoon een plastic zak.
Intussen krijgen de oude Bruder's steeds meer verzamelwaarde. Deze Deutz is niet van de eerste generatie maar vind hem ook mooi. Ik heb de Fendt 309 lsa uit dezelfde periode.
De oudere Fendt GT alsook de eg (van toen) zoek ik nog. Deze worden wel zeldzaam maar vind ze prachtig.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Fast Eddy
@Svendt28

Ik heb ook een model van een 926 vario gehad. Die heb ik weggeven. Daar heb ik nu heel veel spijt van.
+2
stijn-de-bock
@Fast Eddy ik heb die ook gehad en weggegeven
+3
Kidd
Ik heb hier nog de 4006 van Bruder, die heeft destijds heel wat uren gedraaid op het tapijt. Met een blokje metaal onder de motorkap zodat hij van voor niet los kwam met de schudder🤣

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!