Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, omdat tractorfan dan toch vol staat deutz/taarup combi's zet ik die van ons er ook maar ff op. We voeren smorgens een klein mengsel met mais, beetje kuilgras

Deutz-Fahr Agrotron TTV 610

+2
Deutz-Fahr-Rijder
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, omdat tractorfan dan toch vol staat deutz/taarup combi's zet ik die van ons er ook maar ff op. We voeren smorgens een klein mengsel met mais, beetje kuilgras en wat maismeel. Daarna een vracht gras erover. Meestal is 1 vracht genoeg. Toevallig deze keer savonds nog een vrachtje geladen. Ligt er net aan of we het jongvee ook hetzelfde gras voeren of we daar van een apart perceel gras voor halen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!