Voor mij is dit een leuke en bijzondere foto, een foto van mijn fotograferende zoon.  Mijn zoon van 12 jaar vroeg om onderweg even te stoppen omdat hij een International zag. Het was in de regio Ieper

International 1255 XL

+17
Gavrie Willemsen
Voor mij is dit een leuke en bijzondere foto, een foto van mijn fotograferende zoon. Mijn zoon van 12 jaar vroeg om onderweg even te stoppen omdat hij een International zag. Het was in de regio Ieper, in de Westhoek van België. Misschien zullen enkele TF’ers uit die regio iets meer weten over deze 3 trekkers? Het gaat over een 1255 XL, een 845 XL en een gewone 845. Ik vermoed dat allen voor trekkertrek gebruikt worden.
+5
Fendttrisixfan
@Gavrie Willemsen ja is van een tuinaanlegger, worden idd alleen voor trekkertrek gebruikt

Reacties

+3
De eigenaar zit op fb wel in de IHC groep. Daar staan ook foto's op van het opknappen van deze 3 tractoren. Worden inderdaad vooral voor trekkertrek gebruikt, maar eigenaar is er wel zuinig op volgens mij.
+3
RVM
Die 845 zal niet veel voorloop hebben 😉
+2
draaipiet
Mooi dat je zoon daar oog voor heeft.
Van wie zou hij dat nauw weer geleerd hebben?.................... 🤣🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1255 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!