Handige hulp bij de verbouwingen.  Waarom zou je een bouwlift zoeken als je een frontlader hebt?  Het kan mooi zo, snelbouwstenen op de eerste verdieping brengen, 30 per keer, in 3 keer een volledige

Ook een hobbytrekker moet soms werken

+11
jd3140jb
Handige hulp bij de verbouwingen. Waarom zou je een bouwlift zoeken als je een frontlader hebt? Het kan mooi zo, snelbouwstenen op de eerste verdieping brengen, 30 per keer, in 3 keer een volledige pallet boven. Ik heb hier al een aantal keren de opmerking gelezen dat je niet met bloeddruk moet willen werken als het ook met oliedruk kan. Mooie en rake uitspraak waar ik me helemaal kan in vinden. Voor de hobby is zo'n frontlader misschien een beetje overkill, maar ik heb er toch al veel geniet van gehad, en al zeker voor de prijs die ik indertijd (tweedehands) er voor betaald heb.

Reacties

+1
fendtford
Mooie john deere. Idd gebruiken zodra het kan
+1
hooidonk
Dat gaat inderdaad mooi zo!
Het scheelt ook wel dat je best wat ruimte om het huis hebt, zo'n voorlader vraagt wel wat ruimte om mee te kunnen werken.

Kon hij niet de hele pallet omhoog krijgen?
+1
jd3140jb
@hooidonk Moeilijk te zien, maar de bak komt op een hoek van de verdiepingsvloer. Zo kon ik er bij komen om hem uit te laden. Ik kan er niet recht voor komen en heb ook niet voldoende plaats om ineens een hele pallet veilig omhoog te zetten.
hooidonk
@jd3140jb
Ah zo, ik snap hem!
Ja, dat werkt dan wel mooi zo!
Svendt28
Zeker handige hulp, en nog mooi ook. 👍
+1
Henk 1120
@jd3140jb Prachtige John Deere en mooi dat je zo'n gemak hebt van de voorlader. Ik weet er alles van.
Heb hem zelf ook bij vele (ver)bouwklussen kunnen gebruiken en heb er ook veel gemak van.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!