Ziegler balkmaaiers zijn terug van weggeweest, Bekende techniek met ESM balken, ideaal voor de minder draagkrachtige veengronden, groen-en natuurgebieden enz. Rietman levert deze machines onder de naa

Ziegler balkmaaiers

+2
Rietman
Ziegler balkmaaiers zijn terug van weggeweest, Bekende techniek met ESM balken, ideaal voor de minder draagkrachtige veengronden, groen-en natuurgebieden enz. Rietman levert deze machines onder de naar Rietline.

Reacties

Albert Peters
Dubbele messen balk maait altijd
+1
GerbertXL
@Rietman Weet je het verhaal achter ziegler/niemeyer? Zijn ze zou failliet gegaan of gewoon gestopt?
DualPower
@GerbertXL Wat ik ervan weet is dat Niemeyer gedeeltelijk werd overgenomen door Vogel & Noot, die vooral geld wou opstrijken en de marges te laag vond. Daarom werd een deel van de productie naar Hongarije verplaatst, maar Vogel & Noot ging uiteindelijk failliet. Niemeyer heeft zich toen 'gered' door de hooibouwtak aan Ziegler te verkopen, maar die gingen uiteindelijk ook failliet. Niemeyer had ook een ijzergieterij, maar wat er nog van het merk over is weet ik niet. Er is nog wel een website met Niemeyer ploegen maar die zien er nogal gedateerd uit.
Herbert
@GerbertXL mij is ooit verteld dat het merk Ziegler/Niemeyer gebruikt is om een grote schuld via een faillissement weg te werken. Grote miskoop bij de inkoop van staal oid. Geen idee of het klopt.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ziegler onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!