Kema balkmaaier in de natuurgebieden van NW Overijssel  aan een Antonio Cararro TTR 4400 HST. De hoofdbalk is tevens de olietank, zodat het gewicht kort op de trekker zit, voorzien van ESM Bidux X mes

Kema balkmaaiers front

+2
Rietman
Kema balkmaaier in de natuurgebieden van NW Overijssel aan een Antonio Cararro TTR 4400 HST. De hoofdbalk is tevens de olietank, zodat het gewicht kort op de trekker zit, voorzien van ESM Bidux X messensysteem voor maait licht en heeft optimale overlap dus "stropen" is verledentijd. ook ideaal voor de veehouder met stalvoeren.
+3
DANOONTJE POWERR
@Rietman jij doet je naam wel eer aan. 😏

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Antonio Cararro TTR 4400 HST en hebben de trefwoorden Kema Maaibalk , Kema balkmaaiers en Rietman Sint Jansklooster geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!