Claas Trion 530 in de mais (2022). Foto is geplaatst door FerreV op 13-11-2022 om 18:04:50, met 6 reacties.

Claas Dorsmachine

+2
FerreV
Claas Trion 530 in de mais (2022)

Reacties

maikwolsink
Waar is de trion serie mee te vergelijken? De oude dominator/tucano of de kleinere lexion 440 oid?
+1
FerreV
@maikwolsink Durf het niet juist zeggen. Is veel verschil in 500-5 schudder 600-6 schudder en de 700 is een rotormachine. Volgens mij moet die de Tucano vervangen en gebruiken ze de bouw van de lexion 500 zelfs voor de rotors.
+1
worteljcb
@maikwolsink Qua grootte en capaciteit is het minstens vergelijkbaar met de oudere Lexion 500/600 series. Maar hij volgt in principe de Tucano reeks op.
Claas Holland
@maikwolsink het is idd de opvolger van de Tucano serie voor verschillende delen van de wereld, de Tucano wordt nog wel gebouwd in Rusland , de Tucano 320 wordt nog wel in europa geleverd. dat was voor dat gedonder met Oekraïne. De Tucano wordt ook in Kazachstan gemonteerd, en volgens de website van CLAAS ook in Oezbekistan . dat laatste ben ik even aan het uitzoeken als dat klopt.
edit sinds 2010 wordt er verschillende machines van Claas in elkaar gezet en aangepast in Oezbekistan
worteljcb
Prachtdingen zijn dit👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Dorsmachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!