Weer enkele stapjes verder... Project SF50 zit weer bijna volledig in elkaar. Eindelijk passende radiator gevonden. Beugeltjes van de verlichting achteraan heb ik ook kunnen maken na mijn bezoek in Ki

Schlüter s450

+10
Schluterfan
Weer enkele stapjes verder...

Project SF50 zit weer bijna volledig in elkaar. Eindelijk passende radiator gevonden. Beugeltjes van de verlichting achteraan heb ik ook kunnen maken na mijn bezoek in Kirchlenger. De originele zijn nergens te koop, dus moesten deze nagemaakt worden. In Kirchlengern vond ik een S650 in originele staat, daar kon ik de beugeltjes opmeten. De juiste lampen vinden werd ook ineens een opgave. Tot 23 augustus waren deze van Hella nog leverbaar... Wanneer wil ik ze bestellen... De 24ste... Door op 2 webshops te kopen kon ik toch nog een setje bemachtigen.

Nu moet ik nog eens werk maken van de thermostaat. Dan is een testrit niet veraf meer...

Wordt vervolgd!

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi weer wat stapjes verder.
peeke
Goe bezig Simon ! Komt weer dik in orde

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter s450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!