Hier zie je een mede TF’er, nota bene mijn eigen zoon Thieben op onze Volvo wiellader teelaarde omzetten van de ene berg naar de andere. Op zondag is er altijd extra tijd om je eigen kinderen wat bi

Volvo L90C

+10
Gavrie Willemsen
Hier zie je een mede TF’er, nota bene mijn eigen zoon Thieben op onze Volvo wiellader teelaarde omzetten van de ene berg naar de andere. Op zondag is er altijd extra tijd om je eigen kinderen wat bij te leren en ook nog wat bij te sturen. Ook al denken ze dat ze het kunnen, bijleren moeten ze nog heel wat doen. Ondertussen staan er op deze Volvo ook al bijna 22.000 draaiuren op.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
mijn eigen zoon Thieben op onze Volvo

Is Thieben dan een laatbloeier?🤭
+4
Gavrie Willemsen
@WaterDeutzer op zijn 4 jaar zat hij ook al op een rupskraan. 😀
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
p zijn 4 jaar zat hij ook al op een rupskraan

Heb je dan de Volvo sleuteltjes zó lang verborgen kunnen houden?😋
+4
schluterman
@Gavrie Willemsen bijna 27,000 draai uren op een Volvo l90c gezeten ik snap Thieben wel het is gewoon prachtig werk ga zo door
+1
jd3140jb
@Gavrie Willemsen Herkenbaar. Als kind ook uren met de machines gereden. Maar dan 32 keer kleiner...

Reacties

+7
2850Johndeere6R
Boy's with big Toys💪🏼 jong geleerd is oud gedaan👌
+5
JD-4450
Mooi dat ze het zo kunnen leren!
En een mooie degelijke loader.
Bij de loonwerker heel wat uurtjes met een 90B gemaakt. Duwen als een tank die volvo's 😃💪
+3
Towaberg
Leuke speeltuin 🥳
+5
Fendt926Driver
Jong geleerd is oud gedaan.
Zulke jongens hebben het al zo vaak gezien dat ze de theorie allemaal al wel kennen.
Ik zeg wel eens van stagelopers dat ze eerst 3 jaar ergens bijop de trekker zouden moeten zitten om mee te maken hoe veel werkzaamheden zouden moeten
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
van stagelopers dat ze eerst 3 jaar ergens bijop de trekker

Die 3 jaar kunnen ze bij jou in 3 weken afvinken.😋
+1
caseboy
@Fendt926Driver dat heb je in elke sector wel. Hier in de garage wel eens een stageloper gehad en die had hbo gedaan en wist alles zei tie en had geen beglijder nodig. Z'n eerst karwei was een beurtje uitvoeren maar hij kreeg de carteplug niet eens gevonden
+4
PieterA
@Fendt926Driver Mee eens hoor; maar de tijd van volop meerijdende kinderen is wel geweest. Vroeger mocht je heel veel dingen gewoon nog niet; nu is er altijd overleg of discussie met de kinderen. Ze worden mondiger en leren zo sneller bij; maar ze zijn niet zulke vakmensen als dat ze direct al denken te zijn.

De stagiair moet leren; maar de leermeester moet zelf ook bereid zijn meer te leren; en daar schort het nog wel eens aan.
+5
Gavrie Willemsen
@PieterA ja je moet inderdaad niet gelijk beginnen schelden als ze eens een halve bak grond in de cabine kieperen of met het voormes te hard over de beton schrapen. Gewoon rustig de dingen uitleggen, ik lig graag ook nog gezellig met mijn kinderen ‘s avonds in de bank i.p.v. dat ze schrik van mij hebben en op hun kamer blijven zitten….
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
niet gelijk beginnen schelden als ze eens een halve bak grond in de cabine kieperen

Ik hoor Thieben al: 'moet je het dakluik maar dichtdoen, papa!'🤣
+10
WaterDeutzer
Quote Reactie van @PieterA:
De stagiair moet leren; maar de leermeester moet zelf ook bereid zijn meer te leren

Ik doe niets liever dan de jonge generatie mijn kennis over te brengen. Ik ben opleider voor het SBB en zaterdags een jongen van 13 uit 't dorp aan klussen. Geef ze eerst een beknopte opdracht. Pas als 't vast loopt geef ik nog minimale hints. Als ze het dan uiteindelijk zelf uitvinden is de les geslaagd! en hebben ze zelf ook de meeste eer van hun werk.

Als je van begin alles gaat voorkauwen, moet je dat de volgende keer steeds opnieuw blijven doen. Als leermeester hoef je niet (veel) te leren, beter je vakkennis, mensenkennis en passie in de schaal leggen. Worden ze blij van.
+2
Gavrie Willemsen
@WaterDeutzer ik gooi ze ook inderdaad het liefst gewoon voor de leeuwen met uiteraard van te voren de nodige uitleg wat kan en niet kan….
+3
toonvanbergen361
De volgende generatie is zich al aan het klaar stomen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L90C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!