VIDEO => https://www.youtube.com/watch?v=XTMDOEUVpzwMais hakselen en inkuilen bij Van Dijk Kalveren & Dienstverlening in Terschuur. De kuil werd aangereden met een Ford 8670 en een Massey Ferguson 648

Massey Ferguson 6480

+1
VIDEO =>

Mais hakselen en inkuilen bij Van Dijk Kalveren & Dienstverlening in Terschuur. De kuil werd aangereden met een Ford 8670 en een Massey Ferguson 6480. De mais werd gehakseld met een John Deere 6750 van loonbedrijf Waaijenberg & Zn uit Barneveld. Er werd ook mais aangevoerd door loon- en grondverzetbedrijf Nap uit Ede. Het transport van de mais werd gedaan met verschillende John Deere, Valtra en Massey Ferguson tractoren.

Reacties

mf 6150
Net spul👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6480 en hebben de trefwoorden cowboy , maisoogst 2022 en cowboypraktijken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!