Onder weg kwam ik deze pz  CM 270 tegen. Vroeger hadden wij deze ook en stond er geregeld onze 2250 voor,  de 2850  stond altijd voor een krab / snijbak. De 2250 werd toen als eerste gepakt. Later is

PZ CM 265 A

+4
JD 6110
Onder weg kwam ik deze pz CM 270 tegen. Vroeger hadden wij deze ook en stond er geregeld onze 2250 voor, de 2850 stond altijd voor een krab / snijbak. De 2250 werd toen als eerste gepakt. Later is de deze is geruild op een kuhn fc 283 met kneuzer en heeft de 2250 nooit meer gemaaid. De maai klussen kreeg toen de 6110 met als opvolger de 6230

Reacties

+1
Classicfarmlife
Wij gebruiken ook al heel wat jaren zo'n maaier op ons melkveebedrijf en daar staat eigenlijk altijd de case cs 94 voor.

(klik om te vergroten)

JD 6110
@Classicfarmlife Kan mij ook Heugen dat de kneuzer vaak kapot was.. Kan die aftakas er tussen heen.? Want de kneuzer zakt ook mee naar onder toch ? Er Was wel iets mee
JD 6110
@Classicfarmlife bij jou is de kneuzer ook uitgeschakeld zie ik.. kun je nog een kogel kraan dicht zetten dat de kneuzer niet mee zakt naar onderen?
Classicfarmlife
@JD 6110 de kneuzer gaat opzich niet snel kapot maar hij verdeelt niet goed en raakt ook wel snel verstopt. De kneuzer zakt inderdaad mee naar onderen en je kunt een kogelkraan dicht zetten zodat hij dat niet meer doet als je hem niet gebruikt.
JD 6110
@Classicfarmlife verdeelt niet goed ... met de kneuzer uit geschakeld gooit die dus breder uit elkaar ?
Classicfarmlife
@JD 6110 de kneuzer legt het gras niet vlak neer maar maakt er bulten in.
Bram-84
@Classicfarmlife is de dissel van deze ooit door jullie vervangen?
JD 6110
@Bram-84 die van ons zat gewoon in de trekhaak meende ik
+1
Classicfarmlife
@Bram-84 de normale dissel hebben wij vervangen voor een draaibok waardoor hij nu in de hef hangt en je een stuk krapper kan sturen.
+1
Welten
Volgens mij is er nog een orgineel promotie filmpje van pz dat er ook een john deere 2250 aan zo'n maaier staat
Bram-84
Als je er wat handigheid in hebt zijn dit fijne maaiers. Jammer alleen dat onderdelen langzamerhand niet meer te betalen zijn, en dat bij dit type vaak de kneuzer al gesloopt is. Ik heb dit voorjaar een goede complete machine gevonden.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 265 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!