Foto van een Weidemann 2080LP die deze week 16 Prunus Lusitanica’s uit heeft gedaan en naar Amsterdam moeten. Een heel groot pluspunt van de Weidemann is toch wel dat je met een knop in te drukken 4

Weidemann 2070

+1
New Kobelco
Foto van een Weidemann 2080LP die deze week 16 Prunus Lusitanica’s uit heeft gedaan en naar Amsterdam moeten. Een heel groot pluspunt van de Weidemann is toch wel dat je met een knop in te drukken 4X4 hebt.

Reacties

Jeroen 86
Bedoel je 4x4 of difflock?
New Kobelco
Diff lock.
Fast Eddy
Hoe rooi je die struiken?
+1
New Kobelco
@Fast Eddy
Deze had nog een kleine vaste kluit omdat die lang in een bak had gestaan. We tekenen de gepaste kluitgrote af op de grond en graven met minigraver rondom helemaal vrij. Proberen hem dan met lepels uit de grond te scheppen en knippen met takkenschaar uitstekende wortels af. Doen met schup kluit mooi rond en proper maken, en zetten hem op de doeken waar een draadnet onder ligt. In theorie is diameter van draad 20 cm groter dan die van de gemaakte kluit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 2070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!