C.w.v. Emmen (Emmen) × op de foto met een Vervaet Beet Eater 617 aan het cichorei rooien op 8 nov 2022 te Nw-Weerdinge

Vervaet Beet Eater 617

16.947 foto's van @oldtimergek

+2
oldtimergek
C.w.v. Emmen (Emmen) × op de foto met een Vervaet Beet Eater 617 aan het cichorei rooien op 8 nov 2022 te Nw-Weerdinge
PieterA
@oldtimergek Wat is dat voor type? Ik ken alleen de 616 en de 621
catfan55
@PieterA volgend mij is dit een “ge-update” versie van de 17T met nieuwe cabine en iets ander kontje
oldtimergek
@PieterA Ik ken deze machine niet anders als type 617. Machine is van 2015 en weet niet of deze ge-update is. Staat er ook op dat het een 617 is.
tractorfan.nl/picture/985392/… Dit is dezelfde machine in 2016
catfan55
@oldtimergek hoe ik het had begrepen destijds zijn dit 17T’s die door verveat een rebuild gehad hebben. Zijn toen uitgerust met nieuwe cabine & motorkap. Onderhuids is het nog een 17T de nieuwe aanduiding 617 = 6 rijen & 17 ton bunker

Reacties

RobVolvo
Wat is dat voor ding tussen de achterwielen? Lijkt wel een schuifje ofzo...
+2
bartjuh
@RobVolvo dat is 't ook precies.. 😬
+1
catfan55
@RobVolvo klopt. Op wat kleverige / natte zand grond laten deze Vervaets een “ruggetje” in het midden door hoe de reinigings zonnen draaien. Daardoor zie je ze geregeld met zo’n kleine V schuif achterom. Gaat op en neer met de rooi unit als ik me niet vergis
+2
oldtimergek
@catfan55 Klopt als de rooi unit lichten gaat ook deze schuif omhoog. Tevens is hij hier uitgerust met andere reinigings zonnen ivm chigorei rooien. Ze rooien met deze machine in een paar dagen alle chigorei en zetten er dan weer de reinigings zonnen voor de suikerbieten er weer onder. Het rooien van chigorei gaat ook veel langzamer als suikerbieten. Rij snelheid ligt laag.
catfan55
@oldtimergek klopt, stuk fragieler

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Beet Eater 617 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!