Foto van een Case IH CS 68, de versnellingsbak weer fris, nu tijd voor de remmen. Foto is geplaatst door Koiter op 23-11-2022 om 09:39:53, met 13 reacties.

Case IH CS 68

+3
Koiter
Foto van een Case IH CS 68, de versnellingsbak weer fris, nu tijd voor de remmen
+1
Baltus_steyr
@Koiter had de trekker veel uren erop staan dat je hem zo onder handen neemt?
Koiter
@Baltus_steyr 6800, helaas is er een moer van de bak losgelopen waardoor tandwielen los zaten en uit de 2e versnelling schoot. Gezien hij toch al zover uit elkaar lag de rest ook maar controleren en vervangen
Baltus_steyr
@Koiter oh dat is dikke pech hebben!

Reacties

+3
Towaberg
Serieuze operatie 👍
+2
Fendttrisixfan
Dit is een bak zoals in de oudere inters?
+1
rubencasecs
@Fendttrisixfan Steyr lijkt me dan
+2
Koiter
@Fendttrisixfan nee dit is een Steyr bak, echt compleet anders dan de ZF bakken
Fendttrisixfan
@Koiter bak van 1056 is ook geen zf en lijkt er wel goed op
@Fendttrisixfan Ik vind dat toch een totaal verschillende opbouw is van 1056xl en ZF. Heb beide al meermaals gedaan, maar de ZF bak zit toch net wat fijner ineen en is beter over nagedacht. Daardoor is de bouw ook compacter.
+1
steyr 9087
Is de remvoering ook helemaal versleten dan? Bij ons zij dat van die natte remvoering schijven die in de olie draaien zit nog best wel profiel op maar de remmen werken niet meer zoals ze nieuw waren.
Koiter
@steyr 9087 daar had ik dus ook last van, meende ook dat de voering op was gezien hij niet meer remde. Na alles los gepakt te hebben bleek er nog zat voering op te zitten. Ik heb de remmen toen bijgesteld door ze aan te draaien tot hij vast liep en daarna een halve slag terug, nu werkt het allemaal weer
steyr 9087
@Koiter ja percies dat heb ik ook gedaan maar denk dat bij ons de hoofd remcilinders aan revisie doe zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 68 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!