Deze New Holland zag ik vanmiddag in Rotterdam of zoals Lee Towers het zo goed/mooi omschrijft:

New Holland TM 155

+2
Jotke
Deze New Holland zag ik vanmiddag in Rotterdam of zoals Lee Towers het zo goed/mooi omschrijft: "Manhattan aan de Maas"!

Uiteraard, hoe kan het ook anders in Rotterdam bij de bouwplaats van een nieuwe woontoren al is het dit keer maar een kleintje van zo'n 70 meter hoog dat moet vereisen op de hoek van de Schiedamse Vest en de William Boothlaan, de Maasbode.

nieuws.top010.nl/parkhuis-cool-rotterdam.htm/

Ik ging er enigzins vanuit dat de foto gelukt was dus niet op het type gelet, pas bij thuiskomst zag ik dat het type wazig was. Zover ik me herinner een TM.
23-09-2022, Rotterdam.

Reacties

Jotke
Eerder spotte ik op dezelfde bouwplaats deze Case toen een deel van het te slopen complex nog overeind stond. Op de achtergrond van een van deze 2 foto's is een van de immense woontorens te zien die dit jaar opgeleverd zijn, in dit geval vlak achter het monumentale pand van het Oogziekenhuis Rotterdam. Dat pand staat dus over enkele jaren ingebouwd tussen 2 woontorens:

tractorfan.nl/picture/1456115/
tractorfan.nl/picture/1456116/
Jotke
..

(klik om te vergroten)

+2
DualPower
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Ongeordend naar New Holland TM 155

Afgaand op de vooras moet dit een TM155 zijn; grote steek maar niet de hoge neus van de 175 of 190
oldtimergek
Ik stel net als @DualPower voor deze foto te verplaatsen naar New Holland TM 155

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 155 en hebben de trefwoorden poseren , new holland , newholland , bouw en rotterdam geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!