Foto van een Mc-Cormick D 439Deze foto heb ik van de zomer genomen in de vakantie in Duitsland. D353 had ik opgeschreven maar nu twijfel ik er aan, ik denk dat die niet bestaat

Mc-Cormick D 439

+4
draaipiet
Foto van een Mc-Cormick D 439
Deze foto heb ik van de zomer genomen in de vakantie in Duitsland. D353 had ik opgeschreven maar nu twijfel ik er aan, ik denk dat die niet bestaat

Reacties

+2
Wybren de vries
Als ik naar het laatste nummer op het type schildje zie denk ik dat het een d439 is.
+1
willem d
@Wybren de vries Vermoed ik ook. De toerenteller is te zien, bovenop het dashboard. Een kenmerk van een D439.
+1
Fendttrisixfan
@willem d was het alleen de 439 die een toerenteller had?
+1
willem d
@Fendttrisixfan Zover ik weet wel. Het lijkt wel of ze naderhand bedacht hadden, dat er een toerenteller op zou moeten. Zit ook een beetje knullig bovenop het dashboard, terwijl de motorkap en langs schuurt.
+1
Fendttrisixfan
@willem d ja zou wel kunnen, maar ze hebben tenminste een urenteller ook dan 😅
+1
willem d
@Fendttrisixfan Inderdaad, maar urentellers kom je ook op andere D-modellen tegen. Dan weet je tenminste, wanneer olie ververst moet worden.
+1
Fendttrisixfan
@willem d ja maar heb de ervaring dat die niet zo super werken 😅
+1
willem d
@Fendttrisixfan Ze tellen een uur, als hij gedurende een uur 540 toeren aftakas draait. Stationair misschien wel 2.5 uur.
+1
draaipiet
Ik ga hem verplaatsen naar D439

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!