Foto van een John Deere 6145R mooie spulletjes. De nieuwe 6r en 7r  ook even in het echt bekeken. en weinig 2de hands jd tractoren gezien

John Deere 6145R

+2
JD 6110
Foto van een John Deere 6145R mooie spulletjes. De nieuwe 6r en 7r ook even in het echt bekeken. en weinig 2de hands jd tractoren gezien

Reacties

+2
caseboy
Mischien dat ze weinig occasions hebben omdat er gewoon weinig voorraad is door de lange levertijden van nieuw
+1
JCfendt307lsa
@caseboy levering van nieuwe JD's is niet zo'n probleem hoor, alleen alles is zo duur geworden, dus er wordt niet zo veel mooi spul ingeruild.
+1
2850Johndeere6R
@JCfendt307lsa Uit Mannheim 2 tot 3 maand en uit Amerika meer als een jaar hoorde ik vanmorgen.
+1
JCfendt307lsa
@2850Johndeere6R mannheim trekkers klopt inderdaad, en dan vind ik 3 maanden niet heel lang eigenlijk.
+2
caseboy
@JCfendt307lsa volgens mij komt de 5R/ M en de 6R/M uit manheim en dat zijn voor nederland denk ik wel de meest verkochte series. Een levertijd van 3 maanden is in deze tijd helemaal niet slecht, is zelf heel kort. Ik werk bij een vrachtwagendealer en wij zitten voor bepaalde modellen al op 16 maanden
+2
Jotke
Quote Reactie van @caseboy:
5R/ M

USA. Ergens in Georgia als ik het goed heb, waar de 1 t/m 4 ook vandaan komen. De eerste 5R/M kwam wel uit Mannheim, de huidige die in 2016? geintroduceerd is komt uit de USA en wordt via Mainfeight( voorheen Wim Bosmans) 'S Heerensberg door Europa gedistribueerd, net als de rest van JD tuin en park, eindassemblage zit daar ook alsk het goed heb.

Mannheim bouwt tegenwoordig alleen de 6R/M en wellicht ook D enz maar in ieder geval alleen de 6 serie.
Jotke
Quote Reactie van @caseboy:
Mischien dat ze weinig occasions hebben omdat er gewoon weinig voorraad is door de lange levertijden van nieuw

Als ik de foto bekijk gok ik dat dit GroeNoord is en dan gok ik vestiging Goor als ik naar de werkplaats kijk. GroeNoord doet regelmatig hun occasions veilen volgens mij. Of in ieder geval na een overname of verhuizing zoals nu een vestiging naar Raalte. Bij de oude vestiging is nu ergens deze dagen een veiling. Zal daar wel mee te maken hebben dat er niet zoveel occasions staan. Die zullen wel op de veiling staan.

Edit: ohw wacht, sorry, foto is al een maand oud.🙈 Dan zal het wel een andere reden hebben.
+1
JD 6110
@Jotke was in goor ja 😜👍
+1
mdoornekamp
Levering van duitse jd gaat aardig vlot. 3 mnd levertijd heb je altijd omdat alles op bestelling gebouwd wordt. Mijn trekker is eerder geleverd dan gepland.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6145R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!