Dit is het eerste tabblad dat je tegenkomt als je mijn Website opent. Nu merk ik zelf dat hij wel erg verouderd is. Ik heb destijds blijkbaar alleen maar foto’s aangeleverd met de 1455XL  op….😂

International 1455 XL

+14
Gavrie Willemsen
Dit is het eerste tabblad dat je tegenkomt als je mijn Website opent. Nu merk ik zelf dat hij wel erg verouderd is. Ik heb destijds blijkbaar alleen maar foto’s aangeleverd met de 1455XL op….😂😂😂😂 Er staat zelfs nog geen enkele Fendt 800 van de nieuwere generatie op alsook nog geen enkele 3-Asser…. Tijd voor vernieuwing dus…..

Reacties

+5
Fendt_favorit
Wij vinden die youngtimers enorm mooi, maar ik denk dat jouw opdrachtgevers je liever moet die nieuwere motoren zien aankomen🤪
+4
Gavrie Willemsen
@Fendt_favorit nee, dat maakt geen enkele klant iets uit met wat we rijden. Alleen met vrachtwagens moet je zien dat je minimum een Euro 5 hebt als je de binnenstad in wilt. Ik heb nog nooit moeten opgeven met wat voor spullen we de werken zouden uitvoeren bij opstellen van een offerte.
+4
schluterman
Ik kan jongtimers toch wel heel erg waarderen zelfs boven nieuwe trekkers shovels of kranen
+1
Towaberg
Mooie foto’s voor een Willemsen kalender 😉
+2
caseboy
Ik zou nog even wachten met verniewen tot de schluter klaar is kan daar mooi een foto van op de website
+1
Gavrie Willemsen
@caseboy dat zal nog niet voor “morgen” zijn. De boite vertrekt nog voor de Kerst naar Duitsland

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!