Bosbouw miniaturen in Tehniški muzej Slovenije.. Foto is geplaatst door Alex Miedema op 04-12-2022 om 20:14:30, met 7 reacties.

Bosbouw miniaturen in Tehniški muzej Slovenije

+3
Alex Miedema
Bosbouw miniaturen in Tehniški muzej Slovenije.
+1
wim-same
@Alex Miedema Zijn dat IMT trekkers ?
+2
Alex Miedema
@wim-same de achterste drie wel dacht ik. Stond ook een prachtige IMT voor de deur van het museum even uit te rusten van het werk, die komt later op de site.

Reacties

+2
WaterDeutzer
Mooie ontdekking zo'n museum(pje).👌🏻
+2
Alex Miedema
@WaterDeutzer is een erg groot museum! Zeker aan aanrader om eens langs te gaan als je in de buurt van Slovenië bent. 29 december komt mijn artikel over dit museum online.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Alex Miedema:
Zeker aan aanrader

Zag al meer foto's van je, allemaal bijzonder spul wat wij niet kennen. Of ik toch.🙊
+2
Alex Miedema
@WaterDeutzer ik kende het meeste wat ik daar trof ook nog niet! Nu zegt dat bij trekkers niet heel veel natuurlijk, maar onbekende trucks overkomt me niet heel vaak.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend miniatuur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!