Foto van een Wacker Neuson 6503. Foto is geplaatst door guus hiddink op 05-12-2022 om 20:20:30, met 8 reacties.

Wacker Neuson 6503

+2
guus hiddink
Foto van een Wacker Neuson 6503

Reacties

valmet6400power
Ja overdwars is het snel bekeken met een 6503. Toevallig had ik twee weken terug met onze een 1600 kg big bag aan de haak hangen maar dat was ook maximaal wat hij kon tillen over het schuifblad. Dan ging het sturen ook al slecht zeg maar.

Hangt ook wel een vrij serieuze grijper aan zo te zien?
mklok
@valmet6400power Staat ook over de pendelas te draaien. Mij is geleerd zoveel mogelijk over je vaste as te draaien , bespaard je fusee's en andere slijtdelen op de pendelas.
valmet6400power
@mklok
Klopt inderdaad! Alleen dat is hier niet echt praktisch want dan moet hij z’n kraan elke keer schuin erin rijden als hij een blok hout wil pakken. Maar voor het materiaal zou het niet verkeerd zijn..
guus hiddink
@valmet6400power klopt en in combinatie met het draaikantelstuk redelijk aan het gewicht
valmet6400power
@guus hiddink
Ja dan is het gauw klaar. Sta er altijd weer van te kijken hoeveel de 6503 kan hebben. Wij hebben alleen een sorteergrijper (geen dks, we zijn maar akkerbouwers) maar daar kon ik na de storm van de zomer toch nog redelijk grote stukken boomstam mee wegpakken. Maar als je dan een DKS ertussen hebt is het snel klaar. Vanmiddag nog met sloot uithalen nog met 2,5 meter grachtenbak en dan een brede sloot met de giek op z'n langst dan gaat hij ook op twee banden als je hem naar je toe trekt 😂
guus hiddink
Met de kant van het schaafblad erin rijden is idd wat beter maar duurt te lang en je rijdt het hele pad aan gort .
Nu is het een kwestie van stam pakken en zwenken naar het schaadblad en rijden maar
stannetje96
@guus hiddink hij tilt toch meer over de stuur as als het goed is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Wacker Neuson 6503 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!