Foto van een Fendt 312 Vario TMS20 jaar geworden vandaag🎉. Foto is geplaatst door dutchgamer op 05-12-2022 om 21:14:54, met 19 reacties.

Fendt 312 Vario

+2
dutchgamer
Foto van een Fendt 312 Vario TMS
20 jaar geworden vandaag🎉
+2
wim-same
@dutchgamer Jij 20 jaar, of de trekker 20 jaar ?
+3
dutchgamer
@wim-same ik 20 jaar
+6
wim-same
@dutchgamer gefeliciteerd. Maar dan weet jij nog niet veel van trekkers, alleen maar van Vario's. weet je wel hoe je van 1 naar 2 moet schakelen, en ook weer terug, met een niet gesynchroniseerde versnellingsbak. Grapje hoor.
+4
RaHeados
@wim-same zonder synchro kan je beter over slaan denk, beter voor nieuwe bestuurders en de machines😅 zelf paar keer op n oude deutz 6206 zonder synchro maar terug schakelen is geen doen 🙈.
+2
cyrus-van-gelder
@RaHeados Als je weet hoe het moet is het wel te doen hoor. Zelf veel op trekkers gereden waar je nog moest dubbel klutsen
.( double clutch). En dan heb je helemaal geen gekraak en geknars.
+1
vriesjan215
@wim-same deze bak heeft toch maar 1 groep? Stand 1 en 2 zijn alleen verschil in acceleratiesnelheid maar is verder volgens mij niet echt een andere tandwieloverbrenging bij deze 300 serie?
+2
dutchgamer
@vriesjan215 precies wat je zegt, ik kan onder het rijden van 1→2 schakelen en van 2→1 onder de 15km/h waar 1 nu op ingesteld staat.
+1
cyrus-van-gelder
@dutchgamer kan me herinneren dan John Deere 30 jaar terug ook al zo iets had.
+3
Fendttrisixfan
@dutchgamer is niet echt schakelen, 300 heeft geen groepen
+1
dutchgamer
@Fendttrisixfan klopt ja, is meer een maximale snelheid en cruise control snelheid. Daar wissel je feitelijk tussen.

Reacties

+1
Johny power
Gefelciteerdd
+1
zettelmeyer
Jullie rijde nu ook Valtra's?
dutchgamer
@zettelmeyer op het werk ja. 1 T234, 2 N serie 174, A94.
+1
zettelmeyer
@dutchgamer ah oke zag alleen die fendten rijde. 1 met herder arm veel op de buurt bezig en vorige week kwam de t langs met bosfrees en n met snipperaar
+2
Albert Peters
Trekker is volgens mij geen 20 jaar oud jij wel lees ik geficiteerd
+1
JD 6110
Gefeliciteerd 😎
+1
Fast Eddy
Gefeliciteerd
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 Vario en hebben de trefwoorden poseren en jarig geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!