Foto van een Deutz-Fahr Opraapwagen van Mts Schiphorst- Kijk In De Vegte (dalfsen) ×. Jaarlijks terugkerend werk wat niet vervelend is als alles weer schoon in de opslag staat.verder alles weer  scho

Winterschoonmaak

+4
deutz431dx
Foto van een Deutz-Fahr Opraapwagen van Mts Schiphorst- Kijk In De Vegte (dalfsen) ×. Jaarlijks terugkerend werk wat niet vervelend is als alles weer schoon in de opslag staat.
verder alles weer schoon, alleen de trekkers nog.

Reacties

leonardvdm
Mooie wagen en shovel👌 wat voor trekker staat ervoor?
+1
deutz431dx
@leonardvdm agrotron 100 staat ervoor
leonardvdm
@deutz431dx kan die m goed hebben? Met 100 pk
deutz431dx
@leonardvdm t wil prima, maar de wagen is wel de grote baas van de trekker. Als je meer capaciteit wil mag er wel iets meer pk voor. Ondanks dat krijgt die wel 9 van de 10x de wagen achterop de kuilbult.
leonardvdm
@deutz431dx oke valt niks tegen
JD 6110
Wat voor schuim gebruik jij? Ik lees steeds meer reclame over nano coating schuim dat je er op schuimt en dat je geen borstel meer nodig hebt... kan ik er nog niet Echt in krijgen bij mij. ( schoon maken zonder wassen )
deutz431dx
@JD 6110 hb easy shine. Bevalt mij goed is een soort ontvetter met glansherstel. Wel prijzig maar kan met 20ltr ongeveer een jaartje doen. En maak regelmatig melkstal en tanklokaal er ook mee schoon.
EA_MF
@JD 6110 dat pro nano spul werkt super! T is wel vrij prijzig maar ook zuinig in gebruik. Ben zelf nog wel aardig weg van de T&T cleaner van Schippers. Dan ben je ook hooguit bij extreem vastzittende vervuiling een borstel nodig om het echt goed schoon te krijgen.
JD 6110
@EA_MF ja meer in de zin van de smerige maïs wagens met maïs aanslag of de stront vlekken op een tank.. kan me niet voorstellen dat je dat er zonder borstelen zo afspoeld 😂
EA_MF
@JD 6110 achterbuurman zweert bij die pronano voor hakselaar (maisaanslag). Je moet wel eerst al het grove vuil dr af spuiten voordat je m inschuimt, maar je staat dr versteld van wat je dr af krijgt met dat spul.
JD 6110
@EA_MF dat zou perfect zijn....
EA_MF
@JD 6110 idd, scheelt een hoop gezweet 😆
JD 6110
@EA_MF nu spuiten we eerst af en dan ontvettter sopje er op en dan borstelen. Word ook 100 schoon tot op de lak maar veel werk.. alleen inspuiten en afspuiten zou helemaal easy the peasy zijn 🤡
EA_MF
@JD 6110 precies, goed schoonmaken zit wel werk in.

Gewoon een keer dat spul proberen is de beste optie denk ik. Ik vond het erg goed werken, maar er zitten zeker grenzen aan
Baltus_steyr
@EA_MF truckcleaner, dat werkt ook bijzonder mooi. Ook met borstelen. Het werkt zo mooi dat je lak helemaal dof word 😂 😂 Ik heb hier nog wel wat van staan, gratis af te halen 😂
Nu een ander middel wat ook het vuil eraf haalt waarna er een soort lak laagje op komt en goed bevalt.
Ares550rz
@Baltus_steyr Wat voor middel gebruik jij dan?
+1
Baltus_steyr
@Ares550rz auto glym , high foam tfr . This een Engelse schoonmaak bus van 25 liter in iedergeval.
Eerst trekker met hogedrukspuit schoonmaken. Daarna met dat spul trekker goed wit spuiten(😂 ) en daarna met een emmer met spul erin en bezem trekker goed schoon schrobben en daarna is die goed schoon en glanst die ook weer!!!
deutz431dx
@JD 6110 ik doe zelf eerst ruig met de hdspuit het dikte eraf spuiten en zorgen dat die dan goed inweekt en als laatste schuim ik m in en dan krijg je zonder borstel of spons m echt wel goed schoon.
Baltus_steyr
Die shined weer mooi!! Hier maak de opraapwagen niet eens meer schoon 😁 Staat altijd droog, maak de invoer altijd schoon na het oprapen en erg natte herfstgras ziet die ook niet meer zoveel. scheeld ook wel dat ik een oudere wagen heb...!
+1
deutz431dx
@Baltus_steyr heb m ook eerst met lucht uitgeblazen. Invoer kom ik niet met de spuit. Loonwerker heeft de laatste keer met de wagen geweest, dus echt smerig was die niet
+1
roscho
Heeft iemand Meguiars Foam al eens gebruikt? Voor een niet al te vuile personenauto vind ik dat goed werken, ik weet natuurlijk niet hoe dat werkt op landbouwmachines. Voordeel van dat spul is dat de waslaag blijft zitten. Mijn auto is er in ieder geval al twee maal mooi schoon mee geworden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Opraapwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!