Op mijn stage bedrijf mag ik altijd met deze combinatie voeren.Een fijne trekker en kan mooi kort draaien, de hydrashift is kort geleden nog vervangen(ringen) dus het werkt super.

Case International 1494

+10
Johny power
Op mijn stage bedrijf mag ik altijd met deze combinatie voeren.
Een fijne trekker en kan mooi kort draaien, de hydrashift is kort geleden nog vervangen(ringen) dus het werkt super.
+1
cyrus-van-gelder
@Johny power is nog wel een mooi trekkertje hoor. Is goed op gepast.
  • 😉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Reacties

+1
yoohan
Dat is nog een mooie zeg.
Fijne trekkers verder, heb alleen ervaring met de witte modellen 😀
+1
Johny power
@yoohan 2 jaar geleden opgeknapt. De witte zijn zo ongeveer identiek hetzelfde. Dus met deze zal u ook wel weg komen😉
ford8630power
@Johny power Is dit een aardig zuinige trekker? Vroeger hadden we er ook 1 en daar stonden we heel wat korter bij met de hand dieselpomp dan bij de JD 3130's
Johny power
@ford8630power Licht ook wel een beetje of de motor goed loopt. Maar deze is zeker zuinig. Maar deze moet wel goed z'n best doen. Zit vaak zat ruim 5 ton in. Dan wil de best drinken.
Die john deere hadden gewoon een veel grotere tank😉
sjonnies
@Johny power is dat zo?
als motor slijtage vertoond denk aan onderdruk lekkage ect gaat verbruik omhoog? Onze verbruikt wel meer dan uit de fabriek maar dat is de motorolie die de verbruikt meer geteld
Johny power
@sjonnies Als je injectoren versleten zijn ga je zoieso al meer diesel verbruiken en als je die niet tijdig vervangt heb je ook schade san het blok. Olie zal die meer verbruiken waarschijnlijk inderdaad. Blauwe rook zie je bij deze ook wel hoor.
sjonnies
@Johny power dat klopt niet als je injectoren/verstuivers niet fijn zijn komt niet meer brandstof uit. Dat gebeurt immers nij de brandstofpomp.
Johny power
@sjonnies Of je brandstof efficiëntie word slechter. Als ze versleten zijn dan word er teveel brandstof ingespoten. Dus de verbranding klopt niet meer. Dus komt er pure diesel in vorm van zwarte rook de uitlaat uit. Dus eigenlijk verbruik je meer diesel dan nodig toch?
sjonnies
@Johny power klopt je hebt minder vermogen met eventueel zwarte rook. Hier verstuiver getest en klaar gemaakt ging van 48 pk naar 57 toe zonder meer brandstof. Maar je hoeveelheid brandstof wat je brandstofpomp geeft blijft het zelfde
Johny power
@sjonnies Inderdaad. Had u die verstuiver dan alleen vervangen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1494 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!