Emissienorm Trap 5 was voor Vredo aanleiding om haar grote zelfrijdende giertank aan te passen. In plaats van kleine veranderingen aan de randapparatuur werd er gekozen voor een heel andere motor. Met

De grootste & sterkste mestbommenwerper van Vredo

AgriTrader
Emissienorm Trap 5 was voor Vredo aanleiding om haar grote zelfrijdende giertank aan te passen. In plaats van kleine veranderingen aan de randapparatuur werd er gekozen voor een heel andere motor.

Met de nieuwe motorleverancier kreeg de machine ook een modern laagtoerentalconcept. We hadden deze nieuwe en grootste VT in een praktijktest.

Je leest de praktijktest hier: agritrader.org/test-rapport/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vredo bemester en hebben de trefwoorden giertank , zelfrijder , Agri Trader Test Jaarboek , VT7138 , 32 kuub en Scania V8 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!