Foto van een Holder B 25. Mijn Holder b12 is van eigenaar gewisseld, maar de maaibalk heb ik nog bewaard. Vandaag geprobeerd deze op de b25 te bouwen. Het was vooral kijken of het zou passen met de Fr

Holder B 25

+11
holderb51
Foto van een Holder B 25. Mijn Holder b12 is van eigenaar gewisseld, maar de maaibalk heb ik nog bewaard. Vandaag geprobeerd deze op de b25 te bouwen. Het was vooral kijken of het zou passen met de Fritzmeier, van deze combinatie kon ik op het www geen afbeelding vinden. Het is redelijk gelukt, ik heb één aanbouwplaat wat moeten opvullen om het passend te krijgen. En ik moet de bevestiging waarmee de maaibalk vastzit wat langer maken, zodat ik het raam open kan klappen. Verder kan ik de maaibalk nog niet heffen. Dit doe je door de hefboom naar achter te trekken, maar nu zit de cabine wél in de weg. Hier moet ik nog een oplossing voor zoeken.
Een originele b25 balk heeft 2 vingers meer meen ik, toch vind ik het wel goed staan.
+3
wim-same
@holderb51 's zomers de voorruit open, en de zeiltjes weg halen.
+4
wim-same
@holderb51 wij hadden vroeger bij mijn vader 's zomers de maaibalk op de trekker, en in de winter een Sirocco kapje.

Reacties

+4
bart99
Leuk ding zo met cabine!
+4
Wimariete
Ziet er mooi uit Remco. Dit gaat je wel lukken. In de zomer van 2023 kun je hier mooi mee maaien.
+3
a3vandiejen
Prachtig zo.
+3
Towaberg
Wat een mooie verschijning 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder B 25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!