Twas koud aan de vingers, maar deze middag eens verder gedaan aan het aansluiten van de verlichting.

Schlüter s450

+6
Schluterfan
Twas koud aan de vingers, maar deze middag eens verder gedaan aan het aansluiten van de verlichting.

Reacties

+2
schluterman
Prachtig gemaakt Simon zat dat Orineel zo met die 7 polige stekker
+4
Schluterfan
@schluterman

Het zou eigenlijk een ronde Bosch moeten zijn met aan de zijkant een gat om aan te sluiten, maar ben die nog nergens tegen gekomen. De ploeglamp is eigenlijk ook een type te jong en zou er een met een gebrand rooster voor het glas moeten zijn. Probleem is ook die zijn niet te vinden en 2de hands wil ik er niet op. Meestal zijn ze ook opgeroest of de spiegel weg, of het glas gebarsten. Deze is nieuw en kon ik nog vinden bij een bedrijf dat oude stock opname doet. Ook deze zijn ondertussen niet meer nieuw te krijgen. Ik had er gelukkig 2 van de 3 die ze liggen hadden gekocht. Ook al kosten ze toen al 60euro per stuk en vind je voor dat geld een mooie LED. De andere komt op de 6600. Daar komt ook niet meer op dan nodig.
+1
Schluterfan
@schluterman

Inderdaad, die hoort daar te staan. Ik heb in der Tijd veel foto's genomen van die van Arjan, die is mooi origineel maar wel ouder. Schlüter wijzigde nogal eens wat, maar ik vond het zo ook op een S650, die jonger was als mijn 450, dus ik ga ervanuit dat hij bij mij ook hier moet staan. Beetje onbenullige plaats eigenlijk, maar wil zoveel mogelijk zoals het origineel was. Alleen de kipperaansluiting moet ik zelf uitvinden, want dat was er toen nog niet en wil ik er wel op hebben. Ik heb een 3 wegkraan gezet tussen het ventiel om de maaibalk te heffen en de kipperaansluiting. Zo is de trekker toch nog net iets functioneler en kan de hefmast er ook achter.
+2
Hannesman
@Schluterfan orgineel is altijd goed, maar functioneel nog beter. 👌
schluterman
@Schluterfan origineel of verbeter het
Schluterfan
@schluterman

Ik heb al het een en het ander gemodificeerd of verbetert. Snelgang erin, motorsmering omgebouwt van schraapfilter naar patroon, montagestuk motor/koppelingshuis van 2de generatie S450 (sterker ivm voorlader, moet wel nog eens andere bijpassende carterpan hebben).
schluterman
@Schluterfan dat zit er bij ons gelukkig op gewoon een motor oliefilter. En hoe snel rijd hij met snelgang. De onze loopt al 32 km per uur dus dat is hard zat
+1
Schluterfan
@schluterman

Weet ik nog niet. Ik hoop binnen een paar weken test te rijden, maar dat zeg ik al sinds augustus '21 😅😂
schluterman
@Schluterfan mooi vol blijven houden
Wow zat het werklicht er vroeger standaard op ?, ik dacht altijd dat het achteraf op gezet werd
+1
schluterman
@schluter jan van samang of optie ploeglamp
+3
Schluterfan
@schluter jan van samang

Nee was optie. Staat in de lijst. Ik wil de mijne opbouwen met alle opties die toen mogelijk waren. Het meeste heb ik al. Alleen nog een setje wielgewichten en Fritzmeier S2000 Komfortsitz nog...
@Schluterfan ziet er wel goed uit zo , k ga er denk ik ook wel eentje op mijne 450 zette
+1
Towaberg
Prachtig werk Simon 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter s450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!