De fendt 930 in de voortuin gezet en versierd met wat lampjes.. Foto is geplaatst door emiel-robbertsen op 11-12-2022 om 14:52:22, met 9 reacties.

Fendt 930 versierd met kerstverlichting

47 foto's van @emiel-robbertsen

+1
emiel-robbertsen
De fendt 930 in de voortuin gezet en versierd met wat lampjes.

Reacties

+1
deufi
Mooi versierd. Blijft hij nu 3 weken buiten staan?
emiel-robbertsen
@deufi ja denk het wel ja, daarna zo snel mogelijk weer naar binnen 🙈
arno1999
Mooi, met wat heb je de leds vastgemaakt?
emiel-robbertsen
@arno1999 waarnodig met van die plakvoetjes waar je tyraps doorheen kunt halen, en voor de rest gewoon met tyraps ergens omheen zoals bij de spiegels en dergelijk.
arno1999
@emiel-robbertsen ahn zo, aan die plakvoetjes heb ik nog niet gedacht. Ik hoor wel van sommige dat ze ducttape gebruiken, maar heb hiervoor schrik dat dit de lak van de motorkap zou kunnen beschadigen of dat er bij het verwijderen plakresten blijven hangen. Zou je daar met die plakvoetjes minder last van hebben?
emiel-robbertsen
@arno1999 ik hoop en denk het wel, over het algemeen is dat niet zo'n bijzonder spul. Denk dat als je de föhn erbij pakt dat je ze er helemaal snel af kunt halen.
+1
arno1999
@emiel-robbertsen Oke danku!
Zijn dat dan ongeveer deze die je hebt gebruikt?
bol.com/be/nl/…
+1
emiel-robbertsen
@arno1999 geen probleem, ja dat soort ja. Succes

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 930 en hebben de trefwoorden fendt930 , verlichting en kerst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!