Loonbedrijf van der Woerd aan het compost aanvoeren, uitstrooien, ploegen en winter tarwe zaaien een aantal dagen na de bieten oogst.Foto is genomen op 12-12-2022.Op deze manier heb je wel wat mensen

Loonbedrijf van der woerd in actie

63 foto's van @RaHeados

+3
RaHeados
Loonbedrijf van der Woerd aan het compost aanvoeren, uitstrooien, ploegen en winter tarwe zaaien een aantal dagen na de bieten oogst.
Foto is genomen op 12-12-2022.
Op deze manier heb je wel wat mensen aan het werk.
Fendt 724 was aan het zaaien op de achtergrond met een 6meter rotorzaaicombinatie. Een t7.315 was aan het ploegen met een lemken 6 schaar. De t6.180 was aan het compost strooien met een tebbe strooier en werd geladen met de claas verrijker. Verschillende andere t7 tractoren waren compost aan het aanvoeren met de 3 assige kiepkarren.

Reacties

+2
Siete
Hele drukte zo. Kun je wat gedaan krijgen op een dag. 😁
+1
RaHeados
@Siete 18 ha hadden ze niet klaar in 1 dag 🙈 ander halve dag bezig geweest. Dinsdag ochtend veder gegaan. Ploegen wou niet helemaal super en zeker bij de sporen had ik begrepen. Eerst nog een heel stuk de cultivator er door getrokken om de bevroren laag een beetje te kunnen keren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6.180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!