Brandhout laden in de oude beco S1000 kipper. De kipper zou is opnieuw geverft moeten worden. Kipper is nu 39 jaar oud. Mijn grootvader kocht hem nieuw. In de loop der jaren zijn de orginele hoogsels

Hout laden

+5
Jeroen 86
Brandhout laden in de oude beco S1000 kipper. De kipper zou is opnieuw geverft moeten worden. Kipper is nu 39 jaar oud. Mijn grootvader kocht hem nieuw. In de loop der jaren zijn de orginele hoogsels vervangen door zelf gemaakt. Vroeger waren ze 35cm, nu 80 cm. De achterklep zat er vroeger 1 met deuren in, nu ook een zelfgemaakte.

Reacties

+3
Jan mf6465
Die ziet er nog heel goed uit voor 40jaar oud te zijn. Daar zullen veel boeren jaloers op geweest zijn toen je opa die nieuw kocht. Dat was al een serieuze kar voor die tijd.
+4
Jeroen 86
@Jan mf6465 dat was inderdaad een grote kar in 1983. Die hing toen aan een oliver 782(80pk)
Towaberg
Mooie aanpassingen aan deze kar👌
deufi
Als je er een beetje zuinig op bent, kan je er nog 30 jaar mee rijden.
+1
Jeroen 86
@deufi das de bedoeling. We zouden de klep nog is hydraulisch willen maken. En dan alles opnieuw in de verf
+1
john deere 7810
@Jeroen 86

dingen zijn loeisterk. lopen er hier nog 2 in het dorp bij een boomkweker. er gaat van alles in maar geen graan of aardappels.
dat wat er in gaat hebben de meeste dumpers nog een zere rug van....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!