Nu een paar weken aan het voeren met de

Trioliet Voerwagen

+4
barteltie
Nu een paar weken aan het voeren met de "nieuwe" wagen. Deutz kan hem goed baas!

Reacties

370/390
Voor Hoeveel koeien voer gaat er in de wagen?
barteltie
@ronald-deutz-fahr 3.90 idd, ik voer er krap 60 koeien mee. Maar laatst voor 2 dagen in 1 vracht gevoerd en dat past ook🤣😅
+2
Baltus_steyr
@barteltie ooh dat is ook een genot. Ik doe meestal op de winterdag zaterdags 2 x voer halen. zo hoef ik zondags geen voer te halen. Scheelt toch weer even werk!!
+1
barteltie
@Baltus_steyr ja werkt ideaal! Voer hier eigenlijk altijd onder het melken savonds. Als dan of pa of ik afwezig is savonds voer ik de dag ervoor dubbel!
new holland koen
@Baltus_steyr Hier afgelopen zondag 5 wagens gevoerd, kan ik op maandag weer naar dronten zonder gemist te worden🙈
+1
barteltie
@new holland koen dat je dat kwijt kunt op de voergang😂
+1
new holland koen
@barteltie 4 wagens voor de melkkoeien, normaal ook 2 per dag. En 1 voor de droge koeien.
@EA_MF Nee is maar gekheid, maar met deze kou kan dat mooi.
+1
EA_MF
@new holland koen als dat anders niet kan gaat dr ergens wat mis 😬 😜
Baltus_steyr
@new holland koen 5 wagens nog wel....
BEboer
En loopt de melktank over met de toverton 😂 handige combinatie zonder 4wd
barteltie
@BEboer haha neehoor onze tank is groot genoeg😂 we voerden ook al met een mengwagen maar deze kan wel een stuk sneller mengen.
Deutz10
Hoeveel kuub is die wagen? Heb je hem op 540 aftakas of zit er vertraging op?
barteltie
@Deutz10 wagen is 16m3 heb hem idd gewoon op 540 staan, vertragingkast zit er niet op. Met pinken en droge koeien voeren zet ik de aftakas op 1000 touren
sjonnies
@barteltie zo dat ook groot zat. Maarja als mooie wagen is dan is de keuze gauw gemaakt. Vindt overig knap dat je voor 2 dagen in de wagen krijgt hier ook 60 koeien maar 10 m3 zit dan redelijk vol
barteltie
@sjonnies ja was eigenlijk met een 12m3 aan het kijken maar deze had onze vaste lmb staan met zgan vijzels er in dus dan is de keus niet zo moeilijk! Wij hadden onze 10m3 vorig jaar ook bommetje vol met winterrantsoen maar nu past het net voor 2 dagen is ook met net welk kuilvoer je hebt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet Voerwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!