Op 14 november de laatste aardappels rooien door Loonbedrijf Breure met drie AVR Puma ( + / 3 en 4.0) rooiers.

Avr Puma

Martijn380
Op 14 november de laatste aardappels rooien door Loonbedrijf Breure met drie AVR Puma ( + / 3 en 4.0) rooiers.

Reacties

Martijn380
+1
MaxxuM4ever
Ze komen nog mooi in de cel en met 12 regels tegelijk doe je toch nog wat ondanks de snelheid. Is het zo nat geweest bij jullie? Hier is de consumptie oogst aardig makkelijk en mooi binnen gekomen dacht ik.
+1
Martijn380
@MaxxuM4ever Dit was een perceel slecht gedraineerd huurland waar rot in was gekomen, dus moesten die rotte eerst helemaal weg voordat er gerooid kon worden. Vandaar dat het zo laat gerooid werd. Verder is hier in de regio de oogst ook mooi vlot gelopen. Trouwens het stukje van het inschuuren is op een ander moment gefilmd, maar niet verder vertellen😜
MaxxuM4ever
@Martijn380 die percelen gaan er steeds meer komen vrees ik doordat de eigenaar de hakvruchten (vaak aardappels) verhuurd en tarwe altijd wel groeit en in de zomer te knippen is. De verhuurder motiveren en overtuigen zijn land in goede conditie te houden met kilveren en draineren ook voor eigen gewin is en niet alleen maar kosten zijn is soms een uitdaging.
+1
PieterA
@MaxxuM4ever Hier (35 km zuidelijker) veel rot in de cellen en hoeken blijven zitten op het land. Volgend jaar zal er wel minder Agria komen denk ik.
+1
T.Tanis
Mooie foto😃. Kijk dat schiet lekker op💪🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Avr Puma ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!