Onderhoud aan een jpm trailer. Houten bodem was verrot dus hier komt een nieuwe hardhouten bodem in, ook komen er nieuwe remmen op en was het kopschotel krom. Deze word dus ook meteen een tandje stevi

Onderhoud jpm trailer

+1
emiel-robbertsen
Onderhoud aan een jpm trailer. Houten bodem was verrot dus hier komt een nieuwe hardhouten bodem in, ook komen er nieuwe remmen op en was het kopschotel krom. Deze word dus ook meteen een tandje steviger gemaakt door jonathan.

Reacties

+3
casejxu
Wat een mooie werkplaats hebben jullie daar zeg! Wagen ook meteen weer vers in de lak of dat nog net niet?
+2
emiel-robbertsen
@casejxu bedankt, ja velgen worden momenteel gespoten en de kar word gedaan als wij klaar zijn.
+1
catfan55
Prachtig mooie werkplaats zo! JPM is Engels fabrikaat?
emiel-robbertsen
@catfan55 noord Ierland als ik het zo opzoek. Kar komt uit 2017, Wij vinden dat de kwaliteit niet echt je van het is.
catfan55
@emiel-robbertsen Dat is jammer! Wij rijden sinds 2 jaar met een Ierse Smyth silage kieper. die kwaliteit vinden wij tot dus ver erg goed. Over het algemeen is het spul uit die hoek wel goed dacht ik. en erg scherp geprijsd vergelijken met andere fabrikanten.
emiel-robbertsen
@catfan55 oke, zou goed kunnen ja! Misschien hebben wij pech, maar vorrig jaar hebben wij allebei de drie assers op z'n kop gehad om bij de oprijplaten te verstevigen. Daar scheurde de ophangig uit. Nu begint de dissel te scheuren en de rest is wel op de foto te zien. Ook alle veren van de remmen van alle drie de karren zijn kapot dus dan gaan de remschoenen wel hard 😅
catfan55
@emiel-robbertsen Dat klinkt wel al slechte bouw dan inderdaad. zonde! Die "Engelse/Ierse stijl" oprijwagens zijn anders wel mooi spul!
emiel-robbertsen
@catfan55 misschien zijn ze inmiddels door ontwikkeld en verstevigd hoor, zou natuurlijk goed kunnen. Voor de rest hebben zijn niet echt iets wat uit die hoek komt wat ik zo zou kunnen bedenken dus ik geloof je.
johndeere6230
Quote Reactie van @emiel-robbertsen:
inmiddels door ontwikkeld en verstevigd hoor

Dat hoop ik 😂 op 't werk een 19 tons sinds vorig jaar, maar die wil wel piepen en kraken als dr een ton of 15 op staat. Daar zitten wel langere oprijplanken aan. Hebben jullie ook van die lange steunen onder zitten? Als er hier trekker met hoge trekhaak voor staat krijg je ze soms haast niet uit geklapt
CaseCS130
@johndeere6230 Volgens mij waren die dingen in verhouding ook behoorlijk goedkoop. Alle waar naar z'n geld meestal.
+1
johndeere6230
@CaseCS130

Geen idee, zien er wel goed degelijk uit verder. Ding doet het prima, maar als je er dagelijks een 15 tons rupsje mee zou willen verplaatsen weet ik niet hoe leuk die het vind.. maar voor die 4 tonner met bakken, eventueel rupsdumper ofzo erbij gaat het prima
emiel-robbertsen
@johndeere6230 oke ja wij hebben nog een 27 tonner maar daar zitten ook lange planken op. Hoe bedoel je van die lange steunen? Onder de rijplaten?
johndeere6230
@emiel-robbertsen

Onder de rijplaten jaa, die met oprijden op de grond steunen
+1
jonathan12
Lekker bezig de mannen.
+1
jonathan12
Laswerk aan de kar is klaar

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JPM Oprijwagen en hebben de trefwoorden jpm en Oprijwagen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!