KIOTI  CS 2510 HST tijdens het (kinder) bloemencorso in Sint Jansklooster 2022. Foto is geplaatst door Rietman op 18-12-2022 om 16:40:58, met 7 reacties.

Bloemencorso Sint Jansklooster

+3
Rietman
KIOTI CS 2510 HST tijdens het (kinder) bloemencorso in Sint Jansklooster 2022

Reacties

wim-same
Importeur van Kioti is toch van der Pols uit Zuidland ?
+1
Rietman
@wim-same Jazeker ... Pols is importeur van Kioti voor Benelux, Groot Brittanie en Frankrijk
mike_v
Een idee wat met dit trekkertje gedaan wordt zodat hij deze dubbellucht nodig heeft?
Rietman
@mike_v Deze tractoren wordt gebruikt op zeer drassige veengronden (rietvelden) om werkzaamheden te verrichten, Juist in deze gebieden is het van zeer groot belang om zoveel mogelijk draagvlak en stabilitieit te creeren om boven de zode te blijven, Brede Trelleborg / Alliance banden is vaak geen goede optie omdat deze minder trekkracht hebben en te snel vollopen met modder , grond en plantenresten.
mike_v
@Rietman En welke werken zijn dat dan? Zie deze niet meteen met een maaier of opraapwagen rijden 🙈
Rietman
@mike_v Nee .. in deze gebieden zal je niet snel een opraapwagen vinden, dat is veel te zwaar , veelal met een grasvork wordt het gras verzameld, en dat op de bok (boot) geladen, maaien en harken doe natuurlijk juist wel met deze trekkers, veelal wordt er gebruikt gemaakt van balkmaaiers of de lichtgewicht Mortl schotelmaaiers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van KIOTI ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!