Foto van een Mastenbroek 25/20V, druk bezig met drainage leggen in de poolse Weichseldelta door Drainagebedrijf Jimmink, november 2022

Mastenbroek 25/20V

+1
ronald73
Foto van een Mastenbroek 25/20V, druk bezig met drainage leggen in de poolse Weichseldelta door Drainagebedrijf Jimmink, november 2022

Reacties

MaxxuM4ever
Hoe krijg je een loonwerker uit Julianadorp zo ver om in Polen te komen draineren?
+2
PieterA
@MaxxuM4ever Jimmink ziet al snel overal een uitdaging in.
Terwisscha
@PieterA dat kan je wel stellen ja😅 ff op en neer Polen is niet zomaar wat. Maar kan je daar ook even kijken hoe het daar reilt en zeilt.
+1
casejxu
@MaxxuM4ever genoeg hectares verzorgen en transport delen door alle klanten. Als je zulke bedrijven goed verzorgd komen ze meestal wel graag
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Als er Nederlanders in het buitenland wat te draineren hebben bellen de meesten een Nederlands bedrijf. Combi Drain is op die manier ook al op meerdere plekken in Europa geweest.
+2
rommert14
@Fast Eddy daar zijn Nederlanders goed in
+1
Fast Eddy
@rommert14

Werkzaamheden die met water te maken hebben of (pijp)leidingwerk zijn wij Nederlanders goed in.
+1
ronald73
@MaxxuM4ever Ik zie dat het antwoord al is gegeven 😉
MaxxuM4ever
Draineren jullie ook voor grondwater afvoer of om het peil hoger te kunnen maken?
+2
ronald73
@MaxxuM4ever In eerste instantie voor grondwaterafvoer. Waar in voorgaande jaren is gedraineerd zijn de natte plekken verdwenen en hier en daar ben ik wat sloten gaan dempen.
In sommige sloten kan ik het slootwaterpeil omhoog brengen, dan trekt het water het land in. Dat kan je goed voelen als je tijdens het groeiseizoen je hand onder water tegen de eindbuis aanhoudt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de mastenbroek 25/20V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!