Foto van een Mastenbroek 25/20V, druk bezig met drainage leggen in de poolse Weichseldelta door Drainagebedrijf Jimmink, november 2022

Mastenbroek 25/20V

+3
ronald73
Foto van een Mastenbroek 25/20V, druk bezig met drainage leggen in de poolse Weichseldelta door Drainagebedrijf Jimmink, november 2022

Reacties

deufi
Rijden ze speciaal voor jullie naar Polen om te draineren ?
+2
2850Johndeere6R
@deufi Daar lijkt het wel op, misschien hebben ze nog meer klussen die kant op liggen om te kunnen combineren.
Fast Eddy
@deufi

Ze gaan vast niet voor 10 km drainage die kant op. Er zijn wel meerdere Nederlandse drainagebedrijven naar Polen geweest om daar te draineren.
+1
ronald73
@deufi Ze hadden hier nog wat meer klanten om te laten draineren.
Fast Eddy
@ronald73

Zit Jimmink vaker bij jou in de buurt. Gebroeders van Kessel heeft ook al heel wat gedraineerd in Polen.
+1
ronald73
@Fast Eddy Ja, Jimmink zit hier wel eens in de buurt. Van Kessel heeft in het verleden ook wel eens voor mij gedraineerd.
+1
RVM
@ronald73 Mooi werk. Heb twintig jaar geleden stage gelopen in Hongarije, daar werd het kilverwerk ook door een loonbedrijf hier uit de buurt in NL gedaan, omdat ze simpelweg die machines daar niet kennen. Was natuurlijk wel wat jaartjes korter na de val van de muur. En het was grondwerk voor een eb en vloed betonvloer voor plantenopkweek, dat komt precies.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de mastenbroek 25/20V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!