Foto van een Fordson Doe Triple D. Leidingwerk voor de bediening van de voorste trekker aangesloten vandaag. Het is net spaghetti maar alles is keurig genummerd. op elk warteltje staat een nummer inge

Fordson Doe Triple D

+12
RPCounty
Foto van een Fordson Doe Triple D. Leidingwerk voor de bediening van de voorste trekker aangesloten vandaag. Het is net spaghetti maar alles is keurig genummerd. op elk warteltje staat een nummer ingeslagen.

Reacties

+1
Ziet er goed uit! Nu alles nog ontluchten? Lijkt me niet meevallen met die grote bocht in die slangetjes, wat het hoogste punt is.
+3
RPCounty
@jasper john deere t zal toch kunnen. Want 60 jaar geleden kregen ze t ook klaar😎
+2
@RPCounty Zal vast en zeker goed komen. Desnoods de olie er via de ontluchtingsnippels door blazen of zuigen. Hoe werk dit eigenlijk? Zit op de andere trekker zo'n zelfde systeem zodat de versnellingspoken gelijk bewegen?
+3
RPCounty
@jasper john deere het ontluchten is inmiddels gebeurd. Dat was gewoon een eitje. De voorste poken werken vanaf de achterste trekker. Heel apart als je dr naast staat😂. Maar weer n stap verder. Nu de eindsprint....
+1
Sanderford
Knap werk zo! 💪🏻
+1
Mooi project!
Niet de meest ideale slangloop omdat er nu torsie in de leidingen komen. Of waren weinig problemen mee vroeger?
+4
RPCounty
@TerraJohnDeerefan ik zou t niet weten of t problemen gaat geven. Maar ik denk niet dat ik er 1000 ha per jaar mee ga doen wat vroeger heel normaal was😅😁
+3
Fendt926Driver
Heel mooi dat je ons laat mee genieten van de opbouw van een trippel D.
Hier kan ik enorm van genieten
+1
Mooi project Richard! Ik ben benieuwd als je hem klaar hebt, het is wel iets unieks
+1
valmet6400power
Zolang je hem niet verkoopt is hij niks waard. Maar wat levert een vergelijkbare Triple Doe op bij verkoop denk je? Of zijn er onlangs nog van eigenaar gewisseld?
Want net wat je zegt, het is 60 jaar oud en nieuw worden ze niet gemaakt. En jij hebt nu de originele trekkers die erbij horen dus dat is ook weer anders dan dat je twee super Majors aan elkaar schroeft.
+1
caseboy
Dat ziet er keurig uit, mooi gemaakt
+2
a3vandiejen
Hier heb ik alleen maar respect voor, mooi Richard.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Doe Triple D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!