Nog weinig gesnippers maar al wel een snipperdag. Houtsnippers bezorgen bij een wijngaard en m'n vader laad de strooier met de volumebak. Een laagje snippers schijnt goed te zijn voor de ranken.

John Deere Meerdere

+3
GerbertXL
Nog weinig gesnippers maar al wel een snipperdag.
Houtsnippers bezorgen bij een wijngaard en m'n vader laad de strooier met de volumebak. Een laagje snippers schijnt goed te zijn voor de ranken.

Reacties

Kar van vd bunt ? of hebben jullie die zelf? dat wist ik ook niet.mijn oude baas verbouwd ok wijn maar die heb ik nog nooit over gehoord
+1
GerbertXL
@johndeere6910forever het heeft iets met goede schimmels te maken dacht ik. De beste man was het nu elk jaar van plan dus dikke prima.
Ik ben nu zo'n beetje door de voorraad snippers heen, hopelijk volgende week weer beginnen met snipperen, geef maar door 😬 .
Kar is van Bunt ja, ik mag m lenen om zo af en toe snippers weg te brengen. Die heeft de buurt al aardig gezien, van Uddel tot Lelystad in ieder geval.
CoenNijenhuis
@GerbertXL Hebben ze ook nog voorkeur voor snippers van een bepaalde houtsoort?
GerbertXL
@CoenNijenhuis daar heb ik 'm niet over gehoord. Ik heb alles door elkaar (behalve groen en naaldhout) dus kiezen is er niet echt bij.
ronald73
Je zal vast wel een flesje wijn hebben gekregen voor de feestdagen 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!