Kijk, daar heb je Landschapsbeheer Smit (Lisse)  met een Valtra A114. De nieuwe trekker is er.. Foto is geplaatst door valmet 605 op 23-12-2022 om 18:17:57, met 17 reacties.

Hij is er

+5
valmet 605
Kijk, daar heb je Landschapsbeheer Smit (Lisse) met een Valtra A114. De nieuwe trekker is er.

Reacties

+3
walker1
Prachtige trekker. Vindt Valtra's wel iets speciaals hebben, is toch net wat anders als een Fendt of JD die je overal ziet.
valmet 605
@walker1 het zijn de details die doorslag geven. Ook met een simpele valtra.
schluterman
Prachtige trekker
+1
deufi
Hele mooie trekker, met ook een mooie kleurstelling!
+1
valmet 605
@deufi ik moest er even aan wennen. De zwarte velgen was voor mij kwa kleur het enige wat moest. Ik heb zo niks met die witte velgen.
BEboer
Succes ermee! Ik heb al vaak spijt dat onze geen fronthef en pto heeft... Zeker als ik deze foto zie 😂👌
+1
deufi
@BEboer dan zet je die er alsnog op.
+1
BEboer
@deufi mss ooit net het bedrijf overgenomen van men vader zeg maar dat het mooi meegenomen is dat het een goede melkprijs is 😅
valmet 605
@BEboer voor 10.000 euro zit die er altijd onder. Ik ben alleen nog een oplossing voor de extra Ventielen aan het bedenken.
BEboer
@valmet 605 shit 3j geleden was het 4000 😂
Valtra-Fordpower
@BEboer Het was altijd rond de 4k voor fronthef, en nog eens 4k voor de PTO dacht ik..
@rommert14 vooral Arbeid zeker?
rommert14
@Valtra-Fordpowerinderdaad, bijna de complete trekker moest gedemonteerd worden 🙃 voorlader hebben we al staan alleen geen trekker waar die aan kan.
rommert14
@BEboer achteraf opbouwen doe je niet zo snel, laatst net gevraagd wat voorlader opbouwen kost en dat viel mij vies tegen.
JohnDeere5085
@BEboer ogen open houden, had voor vorige 5m voor 850 euro nieuwe zuidberg weten te scoren, frontpto zou ik zelf wel nieuw kopen.
CoenNijenhuis
@valmet 605 mooie aanwinst!, ga je hier ook mee uitrijden of blijf je dat met je blauwe doen?
+1
valmet 605
@CoenNijenhuis ze zijn kwa opbouw gelijke trekkers. De blauwe is alleen van onder beplaat. Dat is en blijft de sleeptrekker. De rode komt aan de bosrand voor de kar te staan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra A114 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!