Foto van een Fendt 210 F. Foto is geplaatst door Frubun55 op 25-12-2022 om 09:36:28, met 10 reacties.

transport van ausa t204h

6 foto's van @Frubun55

+1
Frubun55
Foto van een Fendt 210 F

Reacties

Fast Eddy
Bevalt de trekker? Is dit in de omgeving van Sint-Truiden?
+1
Frubun55
@Fast Eddy Het is een hele verandering tov de claas nectis die er is op ingeruild. Is gelijk van de prehistorie naar de toekomst gaan. Nog veel studeerwerk om alle functies te leren. Is op de locatie in Herk-de-Stad. Alleen had ik de standaard van Fendt nog niet iets hoger verwacht. Mis al een paar schroefjes, ruitenwissen die op hoogste punt van voorvenster 10 cm mist ( ook na het omdraaien van ruitenwisser ) en zetel die zakt ( wordt waarschijnlijk onder garantie verwisselt ). Zelf heb ik de led werklampen voor en achter al vervangen van 1400 Lm naar 4200 Lm.
Luchtdroger voor op langszij al laten verbouwen. Nam te veel zicht weg. Idem de reden om een onderuitlaat.
Fast Eddy
@Frubun55

Ik dacht dat Fendt met de nieuwe serie alle tekortkomingen van de oude serie had opgelost. Dat is dus niet het geval. Hoe bevalt het scherm in de dakrand?
+1
Frubun55
@Fast Eddy Het scherm in de dakrand heb ik niet ( power versie ), dat scherm is touchscreen in profi versie. Verdeler zag er het nut niet van in tenzij je full option ging samen met gps.
Fast Eddy
@Frubun55

Heb je nog een gewoon dashboard dan? Ik dacht dat zo`n scherm de standaard werd.
+1
Frubun55
@Fast Eddy je hebt een iets kleiner scherm/dashboard bij de power versie, waar je alles idem aan schermboven kunt bedienen met een grote draai/drukknop die rechts langs het stuur staat.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Fast Eddy
@Frubun55

Duidelijk. Is de cabine u ook ruim genoeg?
+1
Frubun55
@Fast Eddy De F en P model hebben de zelfde cabine. Mijn oudste dochter van 6 kan langs me zitten op een opbergdoosje met bekerhouder. Volgens mij is de cabine breder dan het vorige model, buurman heeft het vorige model daarmee weet ik dit. Cabine geeft ook goed zicht naar voor en achter op de heflatten.
Fast Eddy
@Frubun55

Het vorige model had maar een krap rot hok. Die cabine stamde nog van de laatste luchtgekoelde versie af.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 210 F ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!