Ouwe kraanbak met omkeeroren op de kop getikt. Zo'n versleten ding is veel fijner met kuil onderuit gooien, geen scherpe kanten om gaten in het plastic te trekken.

Liebherr 312 Litronic

+6
GerbertXL
Ouwe kraanbak met omkeeroren op de kop getikt. Zo'n versleten ding is veel fijner met kuil onderuit gooien, geen scherpe kanten om gaten in het plastic te trekken.
Baltus_steyr
@GerbertXL poah dit is wel een genot zeg, dit miste ik vandaag. Heb een kuil met aan een kant wandje en andere kant niet. normaal kan ik het zand wel met de shovel wegkrijgen. maar het zand is nu zo (drijf)nat dat je er niet op kunt rijden. Het laatste moest ik met de shop weg halen 😅
@GerbertXL hier zo'n bak met as 60 voor het mes gelast, hoeken ook mooi rond gemaakt en de as ook nog weer stuk naar boven. Ideaal. Glijdt zo over het plastic met losmaken en haakt niet.
Atlas heb je niet meer?
GerbertXL
@Masseyfergusondriver Als ik nog een bak voor weinig kan vinden wil ik dat ook doen, deze wil ik wel bruikbaar houden voor ander werk door de omkeeroren. Een enkel scheurtje in het plastic vind ik niet erg zolang er maar geen zand in de kuil komt.
De atlas is ingeruild, 3 kranen is wel genoeg 😬

Reacties

+3
GerbertXL
En dit natuurlijk. Deze blijft er mooi aan voor het meeste werk en dan hou ik de goede Verachtert bak voor graven.

(klik om te vergroten)

+1
mdoornekamp
Die is aardig versleten. Maar komt mooi van pas zo 😁
+2
KlaasM
Omkeer haken is echt iets van voor het draaikantel stuk denk ik? De laatste jaren zie je het alleen nog bij minikranen,
Ik heb ook wel is een Kraanbak gezien waar ze een buis voor het mes gelast hadden om zo het kleed heel te houden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 312 Litronic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!