Foto van een International 423In de achteras midden op de foto horen 2 bouten/stoppen te zitten. De bovenste zit er niet meer in zag ik een paar dagen geleden, het lijkt al langer zo te zijn. Is dit e

International 423

dutchgamer
Foto van een International 423
In de achteras midden op de foto horen 2 bouten/stoppen te zitten. De bovenste zit er niet meer in zag ik een paar dagen geleden, het lijkt al langer zo te zijn.
Is dit erg?
Kan er zo vuil in de achteras komen?
+4
schluterman
@dutchgamer ik denk het niet het is een blind gat. Wat ik meestal doe een dop erin met vet
+2
wim-same
@dutchgamer Ik zou het gat schoon maken, eventueel met een draadtap, en een bout opzoeken. Erg is het niet, maar als je deze bouten ooit nog eens nodig heb voor b.v. een beugel of iets dergelijke.

Reacties

+2
Rene schut
Pas wel op met draad tappen bij de ihc uit die jaren is het geen Metrische draad maar ik dacht UNC/UNF. Vraag anders een kenner die het precies weet.
brauheist
Deze zit er zodat je er evt een valbeugel op kunt zetten, deze loopt niet de achteras in
Meen dat deze wel metrisch zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!