Foto van een John Deere 6320 vandaag de laatste vracht afgeleverd  van 2022. Foto is geplaatst door case 745 xl op 30-12-2022 om 15:05:39, met 7 reacties.

John Deere 6320

+1
case 745 xl
Foto van een John Deere 6320 vandaag de laatste vracht afgeleverd van 2022

Reacties

frank_mf
Wat is de reden om te kiezen voor doorzichtige folie? Mooi span zo!
case 745 xl
@frank_mf had er eens een partij van gekocht met de gedachte dat de paardenklanten het product van buiten konden bekijken. Want de gene met de slechtste paarden hebben de meeste eisen. Heb het nu al een paar jaar geprobeerd. Mijn ervaring is wel dat de vogels er beter afblijven. Maar heb ook het idee dat het eerder beschadigd.
frank_mf
@case 745 xl Vind het wel wat hebben. Merk je nog iets aan de conservering dat die anders is dan met standaard folie? (maar niet doorzichtig)
case 745 xl
@frank_mf nee conserveren is gewoon hetzelfde
casejxu
Dubbele klem nooit een succes geworden?
+1
case 745 xl
@casejxu opzich wel maar omdat ik toch vaak bij de particulier zit op kleine ruimtes is een dubbele klem niet heel handig omdat je dan toch recht naar de wagen of balen opslag moet rijden met een enkele klem kan dat scheef.en had van de dubbele klem de armpjes te kort gemaakt. Zodat er wel erg hard op 1 punt werd geknepen en dat zie je later in de baal terug.hij staat nog wel in de schuur mischien pas ik hem nog wel eens aan. Hoewel dan de voorlader ook weer aan moet worden gepast. Deze heeft maar 1 dubbelwerkende functie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!