Ik dacht dat het een Ford was maar nu twijfel ik.Het type is 470.30-12-2022, Esbeek.. Foto is geplaatst door Jotke op 31-12-2022 om 23:28:57, met 6 reacties.

Ebro 470

Jotke
Ik dacht dat het een Ford was maar nu twijfel ik.

Het type is 470.

30-12-2022, Esbeek.

Reacties

+2
basia
EBRO ; Spaanse trekker 4cil 70 ps perkins motor
Jotke
@basia

Dank u!

Bij de eerste foto ervan schrok ik een beetje van een vuurwerkknal, de 2e, deze dacht ik dat die duidelijk genoeg was maar toch net te wazig. Dacht al dat er zoiets stond maar de letters zijn beetje afgebrokkeld dus wist het niet zeker meer.
Loeideutz
@basia Ebro is toch Spaanse Ford licentie?
+2
SJB533
@Loeideutz
Ebro is inderdaad begonnen als licentiehouder van de Fordson Major. Die basis is heel lang gebleven, maar er is in latere jaren wel een Perkins voor gekomen, onder invloed van (toenmalig eigenaar) Massey Ferguson. De achterbrug is bij deze wel een FoMoCo licentie
+1
roscho
Quote Reactie van @Loeideutz:
Ebro is toch Spaanse Ford licentie?

Op onderstaande link lees je (bijna) alles over Ebro:
nl.frwiki.wiki/wiki/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ebro 470 en hebben de trefwoorden trekker , poseren , tractor , esbeek , occassions en kraakman bv geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!