Foto van een Fendt 516 met Meiller container carrier groenafval afvoeren.. Foto is geplaatst door MF 2725 op 02-01-2023 om 12:56:49, met 12 reacties.

Fendt 516 met Meiller container carrier.

+3
MF 2725
Foto van een Fendt 516 met Meiller container carrier groenafval afvoeren.

Reacties

+3
Fast Eddy
Strakke combi. Dat ziet er netjes uit.
+2
MF 2725
@Fast Eddy Dat vind ik ook, vandaar deze foto.
+3
T.Tanis
Mooie combinatie 😃
+3
Massey 2705
Dat heeft altijd wel wat die container wagens...! Mooi spul bij mekaar. Zie je dat veel ,zulke banden onder die trekker ?
+4
Fast Eddy
@Massey 2705

Die banden zie je steeds vaker onder trekkers die veel op de weg rijden. In het buitenland (Europa) zie je ze veel onder gemeente trekkers of als winterband tijdens het sneeuwseizoen.
+3
MF 2725
@Massey 2705 Deze combinatie is van een grote tuinder die er zijn groenafval mee afvoert. Deze tractor wordt alleen gebruikt voor transport over de weg of om ermee rond de kassen te maaien.
+3
Massey 2705
@MF 2725 mooie banden inderdaad voor op de weg. In de sneeuw bij ons zou het ook wel wat zijn. Met gewone trekker banden doe je niks op het ijs...
+3
Fast Eddy
@Massey 2705

In de Nokian banden zitten ook uitsparingen voor spikes. En sneeuwkettingen blijven ook beter op dit soort banden zitten.
+6
Massey 2705
@Fast Eddy ik durf tegen jouw eigenlijk niks terug te zeggen....! Ik ben ook ouder dan 50.... haha 😅😅😅

Ik heb hier in Canada ook sneeuw kettingen om de achter wielen gehad. Dat helpt zeker wel. Maar die trekker is weg , en de kettingen ook.
We hebben niet veel werk buiten in de sneeuw. Maar als er een vracht auto naast de dam zit , doe je met een trekker ook niks op het ijs. Nu gebruiken we een elastic trek strop. Gewoon gang maken , en als de trekker gaat slippen, komt wat stuck zat er van zelf uit...
+3
Fast Eddy
@Massey 2705

Wees maar niet bang. Jij weet zelf het beste wat op jou bedrijf wil of niet wil.
Ik kan mij voorstellen dat dit soort banden niet makkelijk te vinden zijn in Canada. Kijk maar eens bij de foto`s van @Erik307 die gebruikt die banden ook als winterband.
+3
Massey 2705
@Fast Eddy ja , Eric zijn banden waren mij ook al op gevallen. Voor hem als loonwerk sneeuw op ruimer is het wel nood zaak ook.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 516 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!