Vanmiddag met het zoeken naar bedieningshandleidingen van Werklust Shovels, kwam ik dit garantiebewijs nog tegen. De Favorit 4s is dus in 1970 nieuw aangeschaft hier. Was toendertijd iets bijzonders..

Nostalgie

+4
radium45
Vanmiddag met het zoeken naar bedieningshandleidingen van Werklust Shovels, kwam ik dit garantiebewijs nog tegen. De Favorit 4s is dus in 1970 nieuw aangeschaft hier. Was toendertijd iets bijzonders... Men zegt dat het de eerste Fendt met 4 wd nieuw verkocht in Nederland was. Adressen hadden wij hier toen nog niet. Dit adres zag je ook op de melkbussen terug.

Reacties

+3
radium45
Nu wordt ik wel nieuwsgierig of deze trekker nog bestaat. We hebben een serienummer in beeld.
+3
brauheist
@radium45 kun je die nu niet vinden nu er een kenteken op zit?
+2
brauheist
@radium45 met de registratie plicht bedoel ik
+2
radium45
@brauheist Dat zou kansen geven denk ik.
radium45
Er staan er 26 geregistreerd op kenteken in NL
brauheist
@radium45 geen verdere informatie zeker?
radium45
@brauheist Nee, ik denk ook dat je moeilijk verder komt i.v.m de wet op de privacy. Er van uitgaande dat de trekker nog bestaat en verzekerd is, dan moet het mogelijk zijn via een verzekeringsmaatschappij aan de hand van het serienummer de eigenaar te achterhalen.
brauheist
@radium45 klopt alleen ook die mogen ook niks zeggen
radium45
@brauheist Juist.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Favorit 4S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!