Vanmiddag met het zoeken naar bedieningshandleidingen van Werklust Shovels, kwam ik dit garantiebewijs nog tegen. De Favorit 4s is dus in 1970 nieuw aangeschaft hier. Was toendertijd iets bijzonders..

Nostalgie

+10
radium45
Vanmiddag met het zoeken naar bedieningshandleidingen van Werklust Shovels, kwam ik dit garantiebewijs nog tegen. De Favorit 4s is dus in 1970 nieuw aangeschaft hier. Was toendertijd iets bijzonders... Men zegt dat het de eerste Fendt met 4 wd nieuw verkocht in Nederland was. Adressen hadden wij hier toen nog niet. Dit adres zag je ook op de melkbussen terug.
+1
valtradriver
@radium45 Ja leuk is dat,hier ligt ook nog ergens een map met de aankooppapieren en garantiebewijs etc. van de Fendt fix 2 die m’n vader in 1965 nieuw kocht bij De Vor in Achterveld.

Reacties

+1
mf 6150
Leuk om te zien! Die heeft m'n oma van onze 305 ook nog gevonden een paar jaar terug, maar is nu helaas zoek
Fast Eddy
Heb je Werklust op het oog?
+1
radium45
@Fast Eddy Nee, ik heb hier nog zgan onderhouds- en onderdelenboeken liggen van een WG18b. Had iemand misschien belangstelling voor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Favorit 4S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!