Foto van een Taarup 1030 eindelijk de tijd gevonden om de donor taarup ook een kopje kleiner te maken. Zijkanten hebben we een mooie bestemming voor. Als er mensen interesse hebben in onderdelen gewoo

Taarup 1030

+2
Foto van een Taarup 1030 eindelijk de tijd gevonden om de donor taarup ook een kopje kleiner te maken. Zijkanten hebben we een mooie bestemming voor. Als er mensen interesse hebben in onderdelen gewoon even een berichtje sturen. De zeilen zijn er ook nog bij en in goede staat.
+1
Holkenborg
@Deutz-Fahr-Rijder Word deze Taarup een balenwagen?
@Holkenborg ja we zetten hem te koop en dan is het maar net wat de koper er mee wil doen...
pascal1985
@Deutz-Fahr-Rijder worden veel gebruikt als bakkenwagen achter de kraan..
@pascal1985 klopt ja, daarom laten we hem zoals hij is als we er de bruikbare onderdelen af hebben want iedereen heeft een ander idee met zo'n project.

Reacties

+2
newholland6640
Slim idee zn spiegel!
+1
JD 6110
@newholland6640 ja nog een jaartje dan moet er eerst weer gesnoeid worden 😜
+2
@newholland6640 met die spiegel kan mijn vader vanuit zijn stoel in de keuken zien wie er het erf op komt rijden. Is echt ideaal👌👌
Deutz fahr 5206
Zonde
@Deutz fahr 5206 klopt, maar er zal er af en toe een moeten sneuvelen om de bestaande aan het rijden te houden... en dit was ook geen hele nette meer
Ikkes
Hoe breed en lang is zn laadvloer van een taarup ?
@Ikkes ongeveer 230cm breed en 6 meter lang zonder het gat waar de rotor heeft gezeten dicht te maken (ongeveer). Als je een plaat over het gat voorin legt heb je een meter of 7 laadvloer.
W-JD
Voor hoe duur ongeveer ga je deze op marktplaats zetten en wat ga je met de zijwanden van de taarup doen?
+1
@W-JD we hadden de gedachte om hem samen met wat ander spul op een veiling te zetten in de buurt. Maar als je interesse hebt mag je altijd een bod doen via een prive bericht.
De ijzeren stukken van de wanden gaan we een schot van maken dat we gaan gebruiken met stro hakselen. Als dit project klaar is zullen daar wel een keer foto's van op tractorfan komen.
De frames waar de zeilen in hangen zijn ook te koop, net als de zeilen zelf.
W-JD
@Deutz-Fahr-Rijder werkt de rotor nog wel en zitten er ook nog messen in?
+1
@W-JD rotor ligt er op een pallet naast op dit moment... wagen is compleet gestript. Is nu gewoon een platte wagen en een berg losse onderdelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Taarup 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!