Heel af en toe gaan wij ook wel eens de grens over, niet alleen naar Nederland, maar ook weleens naar onze Frans sprekende buren. Net over de grens in het dorpje Fleurbaix maakten we enkele jaren gele

International 1440 Axial Flow

+12
MMaarten
Heel af en toe gaan wij ook wel eens de grens over, niet alleen naar Nederland, maar ook weleens naar onze Frans sprekende buren.
Net over de grens in het dorpje Fleurbaix maakten we enkele jaren geleden kennis met een landbouwer. Die had dan ook heel wat aparte machines op het bedrijf werken. Iets wat ons steeds mateloos interesseert. Hoe ouder en unieker, hoe liever.
Bij de landbouwer zagen we in de zomer van 2018 dan ook zijn International 1440 Axial flow maaidorsers aan de slag.
Naast de maaidorsers was de afvoercombinatie op zijn minst even uniek te noemen. Een MB Trac verveelt immers nooit, zeker een 1500 niet!

deoudedoos.be/

Reacties

+3
schluterman
Allebei prachtige machines
steyrlanzboy
Mooi
+1
Towaberg
Prachtig Maarten 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1440 Axial Flow ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!