Even met een paar stammetjes naar de zagerij, worden balken van gemaakt voor in ons huis!. Foto is geplaatst door barteltie op 08-01-2023 om 08:54:26, met 5 reacties.

Massey Ferguson 6465 Dyna-6

+4
barteltie
Even met een paar stammetjes naar de zagerij, worden balken van gemaakt voor in ons huis!
dian-waalderink
@barteltie is dat al droog genoeg dan om te gebruiken straks? Dacht dat de balken na het zagen altijd nog moesten drogen tegen het kromtrekken?
+2
barteltie
@dian-waalderink ja wordt wel van t zomer dat die er in gaat. En bomen liggen al paar jaar dus denk dat t wel goed gaat

Reacties

+2
walker1
Waren dat ook eigen bomen? Wel mooi als je die in je huis kan verwerken. Ben je nieuw aan het bouwen of een oud huis aan het opknappen?
+2
barteltie
@walker1 ja eigen bomen idd! Waren in mei 2018 al omgewaaid dus hebben al ff gelegen. We zijn het voormalig huis van mijn opa en oma aan het opknappen. De balken komen er puur voor de sier in!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!