Foto van een John Deere 6155R met strautmann silage wagen. Collega aan de schoonmaak. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 08-01-2023 om 20:35:01, met 7 reacties.

John Deere met Strautmann Giga trailer 2246

698 foto's van @mdoornekamp

+2
mdoornekamp
Foto van een John Deere 6155R met strautmann silage wagen. Collega aan de schoonmaak

Reacties

+1
deutzgek
Ben ik gelukkig niet de enige die nog niet klaar is
Marcsteffens6265
Aardig wat oplegdruk en dat met een lege wagen, dan is een frontgewicht met een volle wagen geen overbodige luxe lijkt mij.
hermanjohndeere
@Marcsteffens6265 zal zo lijken door de spuitplaats die op afschot ligt denk ik of door de foto.
Marcsteffens6265
@hermanjohndeere @mdoornekamp oja nu zie ik het, vond het al raar zo'n wagen is namelijk niet zo heel gek zwaar.
mdoornekamp
@Marcsteffens6265
Quote:
zwaar

Mwha, deze wagens zijn ook niet echt licht. Wel erg degelijke karren. Hebben al heel wat meegemaakt in de mais oogst. Hebben wel eens 5 trekkers voor gestaan
mdoornekamp
@Marcsteffens6265 @hermanjohndeere spuitplaats ligt idd wat op afschot. De achterbanden van de trekker zijn ook aardig versleten. De voorbanden zijn hier al vervangen. Maar in het werk gaat er wel een front blok voor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!